Monday, November 5, 2018

De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat (Història del pensament cristià) pdf download (Josep Gil i Ribas)


Descargar PDF Leer en línea



El llibre contempla els esdeveniments que tingueren lloc entre l'acabament de la Primera Guerra Mundial i la primera recepció del concili Vaticà II; al mateix temps, vol posar de manifest la percepció que aquests fets produïren en la gent que els va viure i la influència que aquesta percepció tingué en l'estructuració d'una nova mentalitat, durant la primera meitat del segle XX. L'evolució del pensament cristià, la veurem a dos nivells. En primer lloc, a nivell de pensament teològic, en les versions ortodoxa i heterodoxa. En segon lloc, a nivell, diguem-ne, de pensament "profà", un pensament que, tanmateix, analitzarem més de prop en el volum següent i últim de la col·lecció. En el llibre s'exposa en forma detallada els camins que dugueren al Vaticà II, a partir dels pontificats de Pius XI i Pius XII. L'evocació del papa Joan XXIII ens permetrà de veure l'abast de la convocatòria conciliar. En tot cas, el llibre se centra en el pas del pensament modern al pensament postmodern, un pas que s'explica com el pas d'una percepció més o menys generalitzada de la "mort de Déu" a la.
libro De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat (Història del pensament cristià) gratis
Ebooks Gratis De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat (Història del pensament cristià) pdf Libros en Formato Epub
De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat (Història del pensament cristià) novela

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.